avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Preluare contract de concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Preluare contract de concesiune

Buna ziua,

Doresc sa-mi construiesc o casa pe un teren concesionat.Am gasit o persoana care doreste sa-mi transfere concesiunea (cu echivalentul a 1/2 din suma cu care s-ar vinde un ar de teren in locul respectiv), intrebarea mea este cum se poate face aceasta tranzactie sa fie corecta si legala, deoarece concesionarul spune ca eu trebuie sa incep constructia si doar atunci se poate face transferul, ce implica acest lucru si daca eu voi putea deveni proprietara pt acest teren inainte de incetarea contractului de cesiune.
Va rog sa-mi expuneti riscurile(daca sunt)si avantajele.

Cu respect Gabriela.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:34, 9 Ianuarie 2011
ma indoiesc ca legal e posibil asa ceva. consultati un notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren prin cedare contract de cesiune paladealex77@yahoo.com paladealex77@yahoo.com As vrea sa stiu cum pot intra in posesia unui teren (cum sa il intabulez pe numele meu), pe care cel ce detine drepturile asupra lui l-a dobandit printr-un ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil stirbu67 stirbu67 Buna ziua, Doresc sa stiu daca pot vinde unei terte persoane, un imobil pe un teren concesionat de la Primarie, pe 49 de ani (taxa concesiune achitata ... (vezi toată discuția)
Concesiunea unui teren cesar17ciprian cesar17ciprian Buna ziua.As dori sa aflu parerea unui expert in domeniu.Doresc sa cumpar un teren pentru casa,dar din lipsa fondurilor nu reusesc.Am primit o oferta din ... (vezi toată discuția)