avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie decizie de pensie - perioada lucrata in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie decizie de pensie - perioada lucrata in grupa II de munca nevalorificata

buna ziua. vreau si eu un sfat va rog pt mama mea. mamei mele ia fost respinsa cererea pt acordarea pensiei la limita de varsta legea 19/2000 pe motiv ca adeverinta eliberata de unde a lucrat ea a fost eliberata de lichidatorul juridic al firmei si nu ii ia in calcul grupa 2 de munca. si trebuie sa depuna contestatie la tribunal. va rog mult sa ma ajutati , sa imi spuneti cum sa formuleze pe o foaie de hartie demersul pt a da in judecata casa de pensii? de fapt pt a contesta decizia de respingere? cum sa se adreseze in scris? ce sa scrie acolo? sau exista ceva tip care trebuie doar completat? va multumesc

Alte discuții în legătură

Respingerea cererii privind acordarea pensiei pentru limita de varsta DanaOanes DanaOanes Buna ziua, va scriu in numele mamei mele, care in solicitarea ei de a obtine pensia la limita de varsta a intampinat la Casa de Pensii Mures mai multe ... (vezi toată discuția)
Poate beneficia de pensie anticipata partiala? Tuca Anamaria Tuca Anamaria Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Femeie, nascuta la 28.07.1950; Stagiul de cotizare: 25 ani si 3 luni ; Grupa 2 de munca - 21 ani si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o adeverinta de grupa emisa in 2004 simpatyk simpatyk Buna ziua . Revin iar cu o problema pentru o persoana, care acum este pensionat medical. Sa prezentat la Casa de pensi sa faca cererea de iesire la pensie ... (vezi toată discuția)