avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare societate comercialiala, aprobari, conditii ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare societate comercialiala, aprobari, conditii speciale

Buna ziua, as dori sa stiu la infiintarea unui SRL cu domeniu de activitate Comert cu ridicata al materialului lemnos si de constructii, Intermedieri in comertul cu material lemnos si de constructii, ce aprobari, avize si conditii trebuie sa indeplinesc pentru a fi in legalitate. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Marius20100 , utilizator 17:50, 25 Ianuarie 2011
Actele necesare infiintarii le gasiti aici:
[ link extern ]
Dupa inmatricularea societatii la registrul comertului trebuie sa depuneti o documentatie specifica la primarie in vederea obtinerii autorizatiei de functionare. Aceste obiecte de activitate nu necesita autorizari speciale.
Eu intelesesem ca am nevoie de un spatiu de depozitare, unde sa fie punct de lucru.
(informatie gasita pe un forum, pe internet)
stimate domn, daca marfa nu este depozitata nu aveti nevoie de punct de lucru conditia este ca aceste activitati sa le declarati ca le desfasurati si la CLIENT :))

in rest oricum un birou aveti la sediu

intermedierea nu necesita depozit pentru marfa altora:))
Ultima modificare: Duminică, 9 Ianuarie 2011
iubestedariarta, utilizator
uitati ce am gasit, tot pe acest site: www.avocatnet.ro/content/for...
Informatiile gasite pe forum nu constituie consultanta juridica, conform regulamentului. Din punctul meu de vedere, trebuie sa aveti autorizat la sediu sau la un punct de lucru activitatile de care vorbeati mai sus. Deci, la infiintarea societatii puteti sa deschideti si un punct de lucru, iar cu certificatul constatator de autorizare obtinut de la registrul comertului la care anexati documentatia solicitata de primarie veti obtine autorizatia de functionare.

Alte discuții în legătură

Cod caen comercializare lemne de foc Mihai I Mihai I Buna ziua, Infiintez un srl si intrebarea mea este: Pt comercializare lemne de foc e potrivit codul caen 1629? Astazi am fost la onrc olt si mi-a zis ... (vezi toată discuția)
Cod caen productie panouri tip sip madalinalina madalinalina am si eu o societate care va produce panouri de tip sip.dorim sa il folosim pe piata locala atat ca perete exterior termoizolant, element structural de ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen se atribuie unei societati cu activitatea principala de comert cu material lemnos? AlinaNora AlinaNora Buna seara, Am nevoie de ajutor si nu stiu la cine sa apelez.Vrem sa deschidem o firma cu activitate de comert cu material lemnos. Nu stiu daca este corect ... (vezi toată discuția)