avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod CAEN productie panouri tip SIP
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod CAEN productie panouri tip SIP

am si eu o societate care va produce panouri de tip sip.dorim sa il folosim pe piata locala atat ca perete exterior termoizolant, element structural de acoperis tip sarpanta cat si ca si element structural pentru constructii civile si rezidentiale.
Panoul este compus din doua placi exterioare din Oxid de Magneziu fiecare si un nucleu de spuma PUR la interior.
Compozitia placii de oxid de magneziu este: oxid de magneziu, aschie de clorura de magneziu, fractiunea de lemn , perlita, fibra de sticla, alcaliu.
Va rog sa ma ajutati sa gasesc un cod Caen aferent producerii acestor placi si comercializarii lor.:(
Cel mai recent răspuns: madalinalina , utilizator 15:14, 6 Martie 2012
Pentru productie va puteti alege un cod din grupa 23, spre exemplu 2399, iar pentru comert 4673.
Buna ziua, revin cu inca o specificatie. Noi o sa cumparam placile deja facute si vom produce panourile Sip de tip sandwich. Adica placa+spuma+placa=panou. La registrul comertului au zis ca nu ma pot ajuta sa imi spuna daca sunt corecte caen-urile.Dupa parerea mea codul 2399 este ok, insa 4673 - implica si material lemnos si nu sunt asa sigura pe el.Ma gandeam la 4619. Totodata, aveti cumva idee daca am nevoie de autorizatie de mediu pentru acestea?
Multumesc
4619 este activitate de intermediere. Intermedierea este o activitate de mijlocire, adica dvs. gasiti clienti pentru un producator. Asta faceti? Din ce ati spus dvs. nu, pentru ca cumparati materiale, le asamblati si rezulta produsul finit pe care il comercializati.
In privinta codului 4673 este comert cu ridicata a materialului lemnos si materiale de constructii si echipamente sanitare. Adica oricare dintre acestea sau toate trei.
Nu va impiedica nimeni, pentru linistea dvs., sa va autorizati pentru functionare mai multe obiecte secundare de activitate.
In privinta autorizatiei pentru mediu formulati o intrebare la Agentia pentru Protectia Mediului.
Va multumesc pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare referitoare la autorizatia de mediu hillfingerr hillfingerr Buna ziua, Tocmai mi-am autorizat si eu la ONRC urmatorele activitati: - 4619 - Intermedieri în comerțul cu produse diverse - 4613 - Intermedieri ... (vezi toată discuția)
As dori sa prestez transporturi de nisip, pietris (agregate de balastiera). Dani247 Dani247 Am o autoutilitara cu care as dori sa prestez transporturi de nisip, pietris (agregate de balastiera). Pentru deschiderea unui PFA, ce cod CAEN este pe acest ... (vezi toată discuția)
Cod caen 1610(fost 2010),o nelamurire ghitaiancu ghitaiancu Buna ziua,firma mea are codul caen 1610,respectiv am un uscator de cherestea,cu care de 5 ani, cumpar usuc si vand cherestea ,diverse esente aproximativ 40 mc ... (vezi toată discuția)