avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... As dori sa prestez transporturi de nisip, pietris ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

As dori sa prestez transporturi de nisip, pietris (agregate de balastiera).

Am o autoutilitara cu care as dori sa prestez transporturi de nisip, pietris (agregate de balastiera). Pentru deschiderea unui PFA, ce cod CAEN este pe acest domeniu? Multumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 22 Aprilie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:09, 24 Aprilie 2021
CAEN:
- 4673 Comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare şi de încălzire

- 4613 Intermedieri în comerţul cu material lemnos şi materiale de construcţii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen vanzare balastru, nisip , agregate mirabelaanamaria mirabelaanamaria Buna ziua,ma poate ajuta si pe mine cineva care se pricepe? Am intrat in posesia unui teren fara constructie pe el ( in baza unui contract decomodat cu ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen se atribuie unei societati cu activitatea principala de comert cu material lemnos? AlinaNora AlinaNora Buna seara, Am nevoie de ajutor si nu stiu la cine sa apelez.Vrem sa deschidem o firma cu activitate de comert cu material lemnos. Nu stiu daca este corect ... (vezi toată discuția)
Cod caen Iorgu16 Iorgu16 Ce cod caen tb intridus la activ de comert cu ridicata cu materiale de unica folosinta a materialelor sanitare? (vezi toată discuția)