avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen

Ce cod caen tb intridus la activ de comert cu ridicata cu materiale de unica folosinta a materialelor sanitare?
Cel mai recent răspuns: Bogdan - Radu Ursu , Avocat 16:41, 11 Aprilie 2017
Cod CAEN 4673

4673 Comert cu ridicata al materialului lemnos si al materialelor de constructii si echipamentelor sanitare si de incalzire Aceasta clasa include: -comertul cu ridicata al lemnului neprelucrat -comertul cu ridicata al produselor rezultate din prelucrarea primara a lemnului -comertul cu ridicata a vopselelor si lacurilor -comertul cu ridicata al materialelor de constructii: -nisip, pietris, etc. -comertul cu ridicata al tapetului si produselor pentru acoperit pardoselile -comertul cu ridicata al sticlei plate -comertul cu ridicata al echipamentelor sanitare: -cazi de baie, chiuvete, toalete si alte articole sanitare din portelan -comertul cu ridicata al cladirilor prefabricate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen vanzare balastru, nisip , agregate mirabelaanamaria mirabelaanamaria Buna ziua,ma poate ajuta si pe mine cineva care se pricepe? Am intrat in posesia unui teren fara constructie pe el ( in baza unui contract decomodat cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea ... Adiamo Adiamo Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea peleților brichetelor,lemnului de foc si de constructi, precum si achizitia de camion ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen se atribuie unei societati cu activitatea principala de comert cu material lemnos? AlinaNora AlinaNora Buna seara, Am nevoie de ajutor si nu stiu la cine sa apelez.Vrem sa deschidem o firma cu activitate de comert cu material lemnos. Nu stiu daca este corect ... (vezi toată discuția)