avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pe internet mai am drepturi?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pe internet mai am drepturi?

m-am inscris pe un forum,gazduit de un site romanesc.forumul este destinat celor care vor sa vanda/cumpere/schimbe jocuri software.numai ca unul dintre moderatorii site-ului,pentru motive cel putin stranii,imi interzice accesul pe site(ban),pe diverse perioade,in mod absolut discretionar.atata vreme cat mi-au solicitat datele personale,si e un site destinat publicului larg,eu am vreun drept in relatia cu ei,sau nu?
Cel mai recent răspuns: alai , utilizator 12:58, 2 Aprilie 2008
Daca forumul e gratuit nu prea poti sa faci nimic #-o
Asa este cum spune Romy, dat fiind faptul ca site-ul respectiv este gratis si ca la inscrierea pe forum ai acceptat conditiile lor (printre care era mentionata probabil si aceea ca administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a bloca accesul, de a refuza diverse, etc.), nu ai sanse sa-i obligi sa faca ceva impotriva vointei lor si conditiilor impuse de acestia, nici macar nu vei putea obtine o explicatie fara ,,bunavointa,, lor #-o
Cel mai simplu ar fi sa inveti sa scapi de ban :tooth: Lasand gluma la o parte, chiar daca forumul este gratuit nu-ti poate interzice accesul fara nici un motiv, insa in justitie nu prea ai avea sanse, pentru ca - cel putin la nivelul Romaniei - este o chestiune cu totul noua, ori judecatorii prefera sa mearga pe carari batatorite ;). In plus este mult mai usor sa motivezi respingerea unei actiuni decat sa motivezi admiterea ei. Asa ca e mai simplu cu evitarea ban-ului ;)
Ultima modificare: Luni, 31 Martie 2008
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
pentru a-mi aparea postarea pe pagina zilei,trebuie sa trimit un nou mesaj,in ziua respectiva.majoritatea celorlalti utilizatori pun mesajul "up".doar atat.eu,in loc de "up" am tastat 5-6 caractere la intamplare.pentru asta,am fost blocat timp de 1 luna, cu motivatia "post monosilabic".asta nu e un abuz al moderatorului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces pe un forum eder eder Am avut o discutie pe un forum, purtata prin mesaje private, cu un alt user, care, neimpartasind parera mea, mi-a spus ca imi da raport, dupa care a si facut ... (vezi toată discuția)
Cum reusim sa ne stergem userul si profilul de pe un forum daca am fost banat? ioana_p ioana_p Buna ziua, de 7 ani activez pe un forum despre copii. In urma cu cateva zile mi s-a blocat accesul din cauza ca am postat un link catre un magazin, in ... (vezi toată discuția)
Raportare abuz Costinel Burca Costinel Burca Cred ca atunci cand este raportat un abuz ar fi foarte util sa poata fi scris si motivul pentru care este raportata o anumita postare . In acest fel eu cred ... (vezi toată discuția)