avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calculare spor de vechime la salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calculare spor de vechime la salariu

sotul meu este bugetar.de un an de zile i s-a bagat sporul de vechime in salariu de baza.sporul de vechime este 20%.am calculat vechimea pe cartea de munca si mi-a dat 21 ani,9 luni si 17 zile.in acesti ani a avut 24 luni somaj si 24 luni stagiu militar.ce spor de vechime ar trebui sa aiba?

Alte discuții în legătură

Spor de vechime,inclus in salariu relly.lia relly.lia sotul meu este angajat la consiliul local,ca paznic,sporul de vechime i s-a bagat in salariu de baza.la 1 martie 2011,a facut 20 de ani de munca.as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Vârstă pensionare Viorica Mincu Viorica Mincu Buna ziua.Sunt născut in 1965/12/12 am o vechime de 20 de ani grupa 1 munca deosebit de grea ( forjor) as dori sa stiu cand pot iesi la pensie.multumesc ... (vezi toată discuția)
Somaj stanciuaurelia stanciuaurelia am lucrat 10 ani la o firma printre care 4 fara carte de munca. deci doar 6 ani cu carte de munca. in acesti 6 ani am stat 2 ani pentru crest copil. se pun ... (vezi toată discuția)