avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit pe teren Intravilan
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit pe teren Intravilan

Buna ziu as dori informati despre taxa (impozit) pentru teren Intravilan. Doresc achizitionarea unui teren intravilan in Jud Satu-Mare. cu suprafata de 50 ari. Intrebarea mea este ce impozit ar trebui sa platesc anual?????B-)
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 19:49, 9 Ianuarie 2011
Teoretic pe site-ul primariei in raza careia se afla terenul ar trebui sa gasiti hotararea Consiliului local prin care s-au aprobat impozitele pentru anul 2011. O sa gasiti impozitul/m.p./an functie de zona din localitate unde se afla terenul.
Consiliul local al fiecarei localitati isi aproba taxele locale, e drept in niste marje stabilite prin codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite pe teren dupa cod fiscal, art. 256 crismitic crismitic Ce impozit plateste un teren intravilan de 2000mp categorie de folosinta \"alta decat teren cu constructie\", clasat arabil, cadrul localitatii B, rangul ... (vezi toată discuția)
Impozit garaj - persoana fizica bobo32 bobo32 buna seara, nelamurirea mea este urmatoarea: vreau sa cumpar un garaj. garajul este construit pe teren privat. suprafata utila a garajului este de 18 mp, ... (vezi toată discuția)
Teren de langa casa elena_1234 elena_1234 Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Bunicul meu a vandut in anii 70 casa avuta la tara impreuna cu o parte din terenul de pe langa ... (vezi toată discuția)