avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nastere in perioada condediului de crestere copil.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nastere in perioada condediului de crestere copil.

Buna seara,
problema mea este in felul urmator: "sunt in concediu de crestere copil din luna noiembrie 2009 si sunt din nou insarcinata, trebuie sa nasc in aprilie 2011 dar as mai avea din CIC pana in luna octombrie 2011 "
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1.Pot sa imi opresc CIC pentru a lua cele 126 zile dupa nastere?
2.Eu am optat pentru varianta de 85% din sal....pentru cel de-al 2 copil voi lua 600 ron minimul?
Ultima modificare: Duminică, 9 Ianuarie 2011
ya-gya, utilizator

Alte discuții în legătură

85% indemnizatie pt al doilea copil jcm jcm Buna ziua! Sunt in CIC din 08.04.2008. Pana in ian 2009 am primit indemnizatie 600 ron dupa care 85% din media ultimelor 12 salarii. In cazul in care nasc al ... (vezi toată discuția)
Concediu 85%, sarcina camelia77 camelia77 Buna ziua, Am nascut in decembrie 2007 si din februarie 2009 am intrat in cocnediu cu 85% din salariu, pana in februarie nu am intrat in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
Concediu medical de maternitate in somaj betty_dumy betty_dumy buna ziua, sunt o somera din ianuarie 2009 care ar trebui sa nasca la sfarsitul lunii noiembrie inceputul lunii decembrie. cei de la somaj m-au pus sa imi iau ... (vezi toată discuția)