...pai ....anu trecut in vara ....am avut nunta ...si dupa 4 luni am decis amindoi sa divortam .....la partaj ..no avem de impartit doar bani rezultati in urma nunti ......si pariti ai au cinstit mai mult ca si ai mei ......plus de aia is amenintat....cu plicurile de la nunta ...ea sustint ca invitati ei or dat bani mai multi ..si eu nu mai trebuie sa iau nimic din retul de bani ...referitor la aceste lucruri am pus intrebarea de mai sus.multumesc
Darurilor de nunta sunt considerate bunuri comune ale sotilor deoarece sunt dobândite în timpul casatoriei. ADaca darurile de nunta constau în sume mari de bani sau în bunuri de valoare (de exemplu, un imobil) donate de catre parinti, fara sa se precizeze ca ele se fac ambilor soti, atunci bunurile sunt proprii.
ii o suma mai maricica ....dar so dat in seara nunti ..in plic ...eu as renunta si la impartutul sumei aceia ..dat totalu ii o suma destul de mare ....si chiar sa i ia ea pe toti ....nu cred ca ii corect avind in vedere ca la organizarea nunti am participat in mod egal amindoi ...problema ii ca tot imi trimite mesaje ca o sa ajung chiar sa ii mai si dau bani ..si nu intelegeam dc