avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna seara tuturor,

Desi am citit legea modificata si nemodificata :), nu am vazut niciunde, sa scrie ceva de programul de lucru (ore lucrate) dintr-o zi.
Dupa ce am terminat concediul de crestere copil, in anul 2009 si m-am reintors la serviciu, mi-a fost modificat in cartea de munca programul de lucru, de la 8 ore/zi, la 2 ore/zi.
Intrebarea mea este urmatoarea: faptul ca sunt 2 ore/zi in cartea de munca, in loc de 8 ore/zi, imi va influenta cu ceva concediul de maternitate sau indemnizatia crestere copil?
Voi fi eligibila pentru obtinerea indemnizatiei crestere copil, in aceste conditii?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: BebeA , utilizator 18:13, 11 Ianuarie 2011
Legea prevede ca trebuie sa realizati venituri supuse impozitarii in cele 12 luni anterioare nasterii copilului, indiferent daca aveti contract cu norma intreaga sau norma redusa.
Virginia Radu
Va multumesc pentru raspuns! O seara placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru ccc georgiana.td georgiana.td Buna ziua . Urmeaza sa nasc in februarie 20111 , si as dori sa va intreb ceva legat de indemnizatia pentru cresterea copilului pana la doi ani . Lucrez din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Acuarella Acuarella Buna seara! As dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului daca am un program de lucru de 4 ore. Multumesc! (vezi toată discuția)
Contract de munca de 2 h/zi BebeA BebeA Buna ziua, Sunt intr-o mare dilema, poate reuseste cineva cu experienta in domeniu sa ma lamureasca.... Am stat 2 ani acasa cu piticul in concediu ... (vezi toată discuția)