buna seara,lucrez la un hotel f renumit din bucuresti.din pacate pe afara e vopsit gardul inauntru leopardul.angajatii sunt tratati ca sclavi,muncim cu un salariu minim pe contractele de munca.adica 720ron dar defapt salariu in mana e de la 1000ron la 4000ron depinde de departament,si lucram nu 8 ore ci 12,13,14,16ore nici concediu nu ne acorda,si efectuam mai multe sarcini nu doar pt postul care am fost angajati ci si a altor posturi care sunt dar nu au angajat om pt ele.ma scuzati pt detalii le scriu pt a explica mai bine situatia.as vrea sa-mi dau demisia fara preaviz nu stiu dac e posibil cum ar trebui sa procedez?si unde am putea sa mergem mai multi angajati sa facem reclamatie pt neregulile care le fac si sa se ia si masuri pt ca in trei ani au schimbat de personalul la fiecare inceput de an am inteles ca controalele nu-i ating pt ca au relatii si bani.
va inteleg perfect...problema e ca la noi in Romania banul vb si asa va fi mult timp ..pana se vor trezi oamenii la realitate ...SFATUL MEU ESTE DACA SUNTETI HOTARATA SA NU MAI MUNCITI LA ACEST HOTEL SI PROBABIL V-ATI GASIT IN ALTA PARTE SA MERGETI LINISTITA SI SA LASATI LOC DE BUNA ZIUA ..e mai bine, cu toate amaraciunile pe care vi le-au pricinuit
in conformitate cu art 55 litera b din Codul muncii ,contraul individual de munca poate inceta prin acordul partilor la data convenita de acestia, deci in acest caz se poate si fara perioada de preaviz.Pentru a sesiza cele relatate ar trebui sa va adresati la Inspectoratul de munca.
Depuneti o sesizare fie la ITM , fie la Inspectia Muncii - for superior ITM-ului.
Incetarea c.i.m. prin demisie fara preaviz nu este posibila decat in situatiile in care angajatorul renunta total la preaviz sau nu-si indeplineste obligatiile prevazute in c.i.m. (art.79 alin.7 si 8 C.mun.).