avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare locuinta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare locuinta

Daca cineva isi incheie acum o asigurare de locuinta facultativa, de ex. IMOBILIA de la Astra, trebuie neaparat sa incheie si o asigurare obligatorie de locuinta?
Asigurarea facultativa Imobilia contine si acoperirea daunelor ca urmare a dezastrelor naturale.
Cum trebuie procedat in acest sens?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 14:00, 11 Ianuarie 2011
Orice asigurare facultativa care cuprinde riscurile ce trebuie asigurate obligatoriu este suficienta si nu mai trebuie sa incheiati alta polita.
Tinand cont de faptul ca s-a amanat termenul pentru incheierea asigurarii obligatorii a locuintelor pana pe 15 iulie 2011 va puteti face fara probleme asigurare facultativa.Pana pe 15 iulie 2011 se mai pot intampla multe modificari legislative in acest sens
MULTUMESC PENTRU RASPUNS
Avand in vedere ca termenul pana la care asigurarile PAD devin efective, va puteti incheia o polita facultativa de asigurare a locuintei si daca va cuprinde si riscurile de dezastre cu atat mai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea pentru locuinte araoil araoil nu prea stiu, cat de obligatoriu este asigurarea de locuinte la noi si care sunt urmarile daca nu te asiguri.agentii care iti bat zilnic la usa, nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a locuintelor dellux dellux Daca am incheiat o asigurare facultativa a locuintei de 17 euro trebuie sa am si asigurarea obligatorie PAD ? (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie ContSters211619 ContSters211619 buna ziua, am retinut ca termenul limita ptr aceasta asigurare a locuintei este 15 iulie 2011,valoarea este de 20 euro,dar unde pot face aceasta asigurare,va ... (vezi toată discuția)