avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... arest preventiv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

arest preventiv

as dori sa intreb cum se calculeaza 1 an de arest .are tot 12 lunica anul calendaristic sau este mai scurt?cineva spunea ca are in fapt doar 8 sau 9 luni calendaristice?va rog sa ma lamuriti .multumesc
Cel mai recent răspuns: monica72 , utilizator 16:30, 10 Ianuarie 2011
daca va fi condamnat si se va dispune o pedeapsa cu inchisoare, perioada in care a stat in arest se va considera ca perioada efectuata din pedeapasa. apoi, va avea posibilitatea sa fie eliberat conditionat dupa efectuarea a 2/3 din pedeapsa
@monica72, stiti dvs. ceva dar, este vorba de executarea pedepselor definitive. Nu este cazul arestului preventiv.
va multumesc f mult ptr lamuriri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de eliberare conditionata claele claele buna seara as vrea sa stiu si eu ce conditi se poate indeplini la o cerere de eliberare conditionata, sau ce cereri se pot face, la o pedeapsa de 2 ani si care ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata.va rog am nevoie de o lamurire. multumesc dalin23 dalin23 Buna ziua. Logodnicul meu are de ispasit o pedeapsa de 3 ani pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri. As dori sa stiu, daca este posibil, dupa cat ... (vezi toată discuția)
Cat e de fapt un an inchisoare? eu_2004 eu_2004 Stie cineva articolele unde scrie exact cat inseamna un an de inchisoare, pentru diferite infractiuni, si de la ce varsta in sus se calculeaza altfel? #-o (vezi toată discuția)