avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social

Buna ziua

Am o intreprinere familiala si doresc sa-i mut sediul social la domiciliul mamei mele.
Stiu ca trebuie sa inchei un document cu ea la notariat dar nu stiu ce fel de contract sa inchei ca sa pot deduce cheltuielile proportional cu suprafata .
Intrebarea mea este : pot sa inchei cu mama mea contract de comodat? Eventual o alta forma de contract ?

cu stima,
Cel mai recent răspuns: Georgian_007 , utilizator 17:14, 10 Ianuarie 2011
Ati intuit corect.
Puteti incheia un contract de comdat, dupa care veti efectua demersurile la Registrul Comertului.
Va multumesc pentru precizare domnule consilier juridic.

cu stima,
Puteti sa faceti si un CONTRACT DE COMODAT sub semnatura privata. Atentie la cei ce sunt in Extrasul decarte funciara- toti trebuie sa semneze contractul.
Daca spatiul este la Blocatunci Reg Com o sa va dea un formularptracordul vecinilor in baza Legii 230/2007.
deci: contract, CF- nu mai vechi de 30 de zile si acordul vecinilor (daca este apartament cu asociatie)
Succes!
Si daca nu este facuta cartea funciara ?
- de laprimarie o dovada ca se plateste impozit pe cladire

Alte discuții în legătură

Numar topografic ContSters296710 ContSters296710 Buna ziua, as dori sa verific daca, cladirea construita de vecinul meu apare in extrasul CF aferent proprietatii lui? Cum pot afla legal numarul topografic ... (vezi toată discuția)
Mutare punct de lucru danabucur danabucur Buna ziua, sunt cosmetician si sunt PFA. As dori sa ma lamuriti, pe cat posibil, ce acte sunt necesare pentru mutare punct de lucru. Spatiul pe care vreau sa-l ... (vezi toată discuția)
Despre infiintarea unui pfa ndan57 ndan57 Buna ziua va rog frumos daca doreste cineva care stie bine sa ma lamureasca si pe mine despre ce trebuie la infiintarea unui PFA, este vorba despre o pers. ... (vezi toată discuția)