avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nup
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nup

cum pot afla daca am primit NUP-ul?
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 15:20, 10 Ianuarie 2011
O sa va fie comunicata rezolutia Parchetului.
Da, asa este.

Ati putea incerca si sa mergeti sa va informati personal dar e posibil sa nu va spuna nimic procurorul.Daca aveti avocat angajat ar putea sa incerce sa se informeze el.
Politistul nu poate cunoaste solutia in proportie de 100% deoarece procurorul o dispune.

avocat Claudiu Lascoschi
Mergeţi la secretariatul Parchetului şi interesaţi-vă. În mod normal, angajaţii de acolo vor cunoaşte soluţia şi vă vor comunica verbal care este aceasta (să aveţi buletinul şi să ştiţi numărul de dosar penal).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

..propunere facuta de catre organul de cercetare penala !! tutu12 tutu12 In urma unei plangeri penale , Parchetul trimite spre cercetare , organului de cercetare -politiei . La terminarea cercetarilor ,politistul face un raport ... (vezi toată discuția)
Procurorul poate refuza sa efectueze urmarirea penala dispusa de instanta? Micaly Micaly Am inregistrat la Parchetul de pe langa Tribunal o PP pe numele lui X ce a fost solutionata cu NUP. In termenele legale, 278 Cpp am facut plangere impotriva ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi vad dosarul aflat la parchet? in temeiul carui articol? jon53 jon53 Ca parte vatamata intr-un dosar penal sunt nemultumut de ordonanta prin care procurorul a dat scoaterea de sub urmarirea penala a faptuitorului. Intrucat ... (vezi toată discuția)