avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Buna ziua,
As dori sa stiu, in cazul unui divort, daca singurul bun comun al sotilor este o masina, dar este inmatriculata pe numele sotului aceasta se imparte? In cazul in care sotul vinde masina fara stirea sotiei, aceasta poate sa mai recupereze ceva in instanta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:59, 10 Ianuarie 2011
se imparte, ca e bun comun. chiar daca o vinde, valoarea ei se imparte in instanta, daca sotul nu e de acord sa-i dea jumatate din pret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartamentul socrilor... MITCHCHE MITCHCHE Buna ziua, am o mare rugaminte la dvs. daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi legale.Situatia mea este urmatoarea: - sunt casatorita si stam in ... (vezi toată discuția)
Masina in lizing tiktakko tiktakko Cer ajutorul ptr a stii daca in timpul casatoriei am cumparat o masina , cu imprumut la banca, acum in timpul divortului am dreptul sa o schimb sau sa o ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire intre sotie si copiii decedatului din alta casatorie biaioana biaioana Buna ziua, Am urmatoarea problema: parintii mei au divortat de ani buni, din casatorie au rezultat 2 copii, tata s-a recasatorit iar acum a divortat. Ca si ... (vezi toată discuția)