avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal pentru alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal pentru alcool

si nu stie nimenea cit dureaza recalcularea la inml mina minovici?
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 15:35, 10 Ianuarie 2011
depinde de cit de reprede plateste Min Jus sau MAI contravaloarea expertizelor facute :) daca esti in culpa, bucura-te ptr ca este in avantajul tau. orice zi intirziere este in favoarea ta.
Taxa de recalculare nu este platita de Min. Just. sau de MAI,cheltuielile sunt suportate de cel care cere recalcularea.Rezultatul este trimis in cateva luni, aprox 4 luni dureaza,depinde de cat au de lucru cei de la I.M.L

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baut la volan, victima sigura sacagiudan sacagiudan buna zioa asa incepe povestea mea pe data de 28 09 2011 am plecat la munca cu masina personala la intoarcere pe drum am avut o gramada de probleme mecanice cu ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool bugiualina bugiualina in data de 14 08 2010 sotul meu a fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,59 in etilotest la singe 1,10 prima proba 1,25 a doua proba ,pe data de 03 01 2011 a ... (vezi toată discuția)
Suspiciuni. poate fi contestat un raport medico-legal? crissandra75 crissandra75 Buna ziua tuturor cititorilor de pe forum,am si eu o nelamurire¨:alcolemia unei persoane decedate de 2 luni ,,(raportul necropsiei nu a fost inca trimis de ... (vezi toată discuția)