Buna ziua tuturor cititorilor de pe forum,am si eu o nelamurire¨:alcolemia unei persoane decedate de 2 luni ,,(raportul necropsiei nu a fost inca trimis de catre medicina legala politiei),,se poate contesta ?pot sa cer refacerea alcolemiei ?
Orice raport medico-legal sau de necropsie se poate ataca la INML daca a fost facut de un serviciu de medicina legala sau daca a fost facut la INML , se poate face contestatie la Comisia Superioara din Cadrul INML-ului,
Multumesc pentru raspuns,sa inteleg ca trebuie sa astept raspunsul oficial al politiei pentru a face contestatie?contestatia se face la politie sau direct la INML? Si o ultima intrebare;daca nici noi nici politia locala nu are informatii oficiale despre alcolemia decedatului expertul care a facut expertiza tehnica auto cum de are acces la o asa informatie cand scopul dumnealui este sa faca raportul de expertiza al accidentului ?mi se pare suspicios ca acest domn sa aiba acces la o asemenea informatie si sa specifice in raportul sau ca victima consumase alcol cand nu se stie rezultatul oficial .
Nu m-ati lamurit...expertul auto a facut o expertiza auto, pe baza datelor din dosar. Expertiza necroscopica spuneti ca nu s-a depus inca...atunci probabil ca la dosar sunt declaratiile unor martori care au aratat ca victima a consumat alcool. Dupa primire expertizei necroscopice, mergeti la politiei, cereti sa luati cunostinta de ea si apoi faceti contestatie. Cu putin noroc poate va admite procurorul inaintarea dosarului pentru reexpertizare.Cat priveste expertiza tehnica auto, contestati-o si cereti alta expertiza pe care s-o platiti dvs., avand si un consilier expert.
nu in dosar nu exista nici o declaratie a niciunui martor precum ca victima consumase alcol,am cerut dosarul la politie pt a citi declaratiile martorilor si nu reiese in niciuna din ele precum ca victima consumase alcol,raportul de necropsie nu a ajuns de la IML,la politie ni sa spus casi au sunat si ca nu este terminat ,avea dreptul acest expert sa sustina in raportul sau precuc ca victima consumase alcol? de unde stia dumnealui ?
Raport de necropsie
GCC
Va rog sa ma ajutati!Am o mare dilema si nu stiu cum sa-i gasesc raspuns.
Mama mea a decedat in urma unui accident de circulatie. S-a inceput urmarirea ... (vezi toată discuția)