Va rog sa ma ajutati!Am o mare dilema si nu stiu cum sa-i gasesc raspuns.
Mama mea a decedat in urma unui accident de circulatie. S-a inceput urmarirea penala, care binenteles a fost foarte taraganata de politie. Numai dupa ce am facut o sezizare scrisa la parchet s- a dispus expertiza auto. In momentul citarii cu acest scop am avut o mare surpriza...In raportul de necropsie al mamei mele in varsta de 83 de ani, scrie ca a avut alcoolemie 0.55%. Mama mea nu a baut niciodata. In plus accidentul s-a intamplat in jurul orelor 8,50 dimineata cand mama a plecat sa-si cumpere o paine. Nu cred eu ca mama a baut daca toata viata nu a facut asa ceva. In plus la spital am vorbit cu ea era foarte lucida, nu mirosea a bautura.
Raportul de necropsie poate fi falsificat?
Cum poate fi contestat? Unde?
Multumesc anticipat tuturor celor care-mi vor da un raspuns!
Situatie hilara ,neplacuta pentru dvs
Nu este obligatoriu ca proba sa fi fost falsificata,mai de graba ,fie este eroare de redactare buletin medical,fie au fost probele amestecate
Aveti dreptul sa sesizati procurorul despre concluzia medicala pe care o contestati si solicitati refacerea acesteia
e neverosimil ceea ce spuneti:O.. Ok! va sugerez sa faceti obiectiuni la raportul de expertiza si sa le depuneti la parchet la dosarul de urmarire..daca nici asa nu sunteti satisfacut cereti efectuarea unei contraexpertize si eventual va angajati un expert parte
Si eu cred ca trebuieste contestat raportul de expertiza medico-legala si aceasta ,cat mai urgent.
Sfatul meu este sa angajati un avocat priceput pentru ca se pare ca se "scoata"cel putin culpa comuna in producerea accidentului,daca nu chiar culpa victimei.
Daca victima are o buna stare materiala,este posibil orice,inclusiv la expertiza tehnica.
In cel mai scurt timp,angajati un avocat de nadejde,pentru ca se pot ivi "surprize" foarte neplacute,mai ales, ca din cele relatate,inceputul a fost deja facut
Problema mea este ca am avocat si unul cotat ca foarte bun. Dar mi se pare dezinteresat, sau comod.Sunt dezamagita, deoarece de cand am avocat, sunt mai pe intuneric. Nu mai am incredere in nimeni, nu ma pot concentra la nimic, am cheltuit foarte multi bani, am ,,cazut" psihic. Toate acestea mi-au afectat si activitatea profesionala si toata viata.Contestarea raportului de necropsie ce costuri mai implica?
Nici nu am fost in stare sa citesc intrgul raport de necropsie, avocatul in loc sa ma sustina, a zis ca ''o fi baut seara..."Avocatul nici macar nu a studiat dosarul cauzei, pe motiv ca nu este lasat. Asa am solicitat initial.
In schimb l-am vazut eu, si imi dau seama ca nr de metri de frana s-a micsorat de la 37 la 28, iar martorii una mi-au zis mie, alta au declarat.
Imi dau seama ca nu ma mai pot baza pe nimeni.