avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Raport de necropsie
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Raport de necropsie

Va rog sa ma ajutati!Am o mare dilema si nu stiu cum sa-i gasesc raspuns.
Mama mea a decedat in urma unui accident de circulatie. S-a inceput urmarirea penala, care binenteles a fost foarte taraganata de politie. Numai dupa ce am facut o sezizare scrisa la parchet s- a dispus expertiza auto. In momentul citarii cu acest scop am avut o mare surpriza...In raportul de necropsie al mamei mele in varsta de 83 de ani, scrie ca a avut alcoolemie 0.55%. Mama mea nu a baut niciodata. In plus accidentul s-a intamplat in jurul orelor 8,50 dimineata cand mama a plecat sa-si cumpere o paine. Nu cred eu ca mama a baut daca toata viata nu a facut asa ceva. In plus la spital am vorbit cu ea era foarte lucida, nu mirosea a bautura.
Raportul de necropsie poate fi falsificat?
Cum poate fi contestat? Unde?
Multumesc anticipat tuturor celor care-mi vor da un raspuns!
Cel mai recent răspuns: PaulaT , utilizator 19:14, 12 August 2010
Cu siguranta alcoolemia mamei dvs. a contat in concluziile expertizei tehnice auto. Din aceasta cauza trebuie sa rezolvati problema alcoolemiei si dupa care sa cereti refacerea expertizei tehnice.
Numai bine va doresc!!!
Avand in vedere importanta alcoolemiei si consecintele in favoarea dvs care decurg in eventualitatea schimbarii valorii acesteia,se impune sa desfasurati toate demersurile ,eventual schimbare avocat care desi cotat ca foarte bun ,in speta dvs dovedeste dezinteres
Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2010
ynocentta, utilizator
Nu sunt nici peste masura de suspicios,dar situatiile relatate,comportarea pe care aratati ca o adopta avocatul ales,cred ca determina schimbarea acestuia.
Discutati in prealabil cu acest deschis,iar daca considerati ca lucrurile nu decurg normal,solicitati inapoierea(restituirea)unei parti din onorariu si gasiti alt avocat.
Situatia dvs. nu este intr-adevar usor de acceptat.dar nu inteleg ce importanta are acest aspect daca dansa traversa regulamentar.Ce este interzis consumul de alcool pietonilor?
Eu nu cred ca este vorba despre alcool ci doar de o reactie a medicamentelor inainte de deces daca spuneti ca a fos inainte internata.
Cum au spus si ceilati comentatori.INML daca este vorba despre Bucuresti eset institutia abilitata in a va da u raspuns,nu politia,nu parchetul.nu este un act intocmit de ei,ei doar a emis ordonanta.
In ceea ce priveste atitudinea avocatului dvs. si..."greutatea sa" ...????
Buna ziua! Am o problema legata de un accident de circulatie in care victima a murit, dosarul inca nu e inchis din moment ce se iau iar declaratii de la posibilul vinovat si cel care era in masina cu el, dar totusi la Politia Capitalei i s-a spus ca trebuie sa plateasca o suma maricica pentru necropsia victimei, pentru analizele luate la spital pentru depistarea unei potentiale alcoolemii sau consumul vreunui drog la IML si la CEC o expertiza privind dinamica masinii si alte detalii tehnice care sa concluzioneze probabil a cui a fost vina si in ce masura. Intrebarea mea este : fara consultul unui avocat si cu dosarul presupun ca neinchis inca, este obligatoriu sa plateasca pentru cele mentionate mai sus? Multumesc anticipat oricarei persoane dispuse sa ma lamureasca !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspiciuni. poate fi contestat un raport medico-legal? crissandra75 crissandra75 Buna ziua tuturor cititorilor de pe forum,am si eu o nelamurire¨:alcolemia unei persoane decedate de 2 luni ,,(raportul necropsiei nu a fost inca trimis de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu decesul victimei nikole tablet nikole tablet Buna seara! Ma bucur enorm ca am gasit acest site pentru ca sunt disperata si am nevoie de sfatul cuiva. Acum doua saptamani sotul meu a avut un accident de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - vatamare corporala exxelar exxelar Buna ziua, In urma cu aproximativ 9 luni am fost implicat intr-un accident rutier, am lovit un pieton care trecea neregulamentar strada. Intre timp ... (vezi toată discuția)