Buna ziua tuturor cititorilor de pe forum,am si eu o nelamurire¨:alcolemia unei persoane decedate de 2 luni ,,(raportul necropsiei nu a fost inca trimis de catre medicina legala politiei),,se poate contesta ?pot sa cer refacerea alcolemiei ?
asta am sa si fac ,dar cand o sa ne vina oficial rezultatul alcolemiei, iar eu vreau sa il contest, deoarece mi se pare deja suspicios, caci alte persoane decat cele autorizate in acest caz aveau cunostiinta de rezultat ,unde trebuie sa depun cererea de contestatie pt. refacerea ei?la politie iar politia o trimite catre cei de la INML ?sau direct la ei?si daca trebuie sa suport eu cheltuielile cat ar costa?
incredibil ,domnilor judecati d-voastra deoarece eu nu mai am puterea necesara ,ma lupt cu sistemul sau cu cainii care incearca sa musalmalizeze cazul tatalui meu decedat in accident rutier.in 15 noiembrie tatal meu a fost ucis intr-un accident auto,era cazut pe sosea nu se stiu cauzele, numai ca azi am aflat oficial de la comisarul de caz cu multe multe insistente si multe drumuri la politie, in care nu mi se spunea nimic dimpotriva i-mi ingrade dreptul de a ma apara ,ca tatal meu avea o concentratie de alcol de 2,15 in conditiile in care el nu consuma alcol in acea perioada tratandu-se de o hepatita cronica B ,cu lagoza ,un medicament pentru ficat si nici nu era un consumator inrait al bauturilor alcolice , era un om responsabil si normal nu un betivan.bineinteles ca primul lucru pe care l-am cerut a fost o refacere a alcolemiei deoarece nu sunt de acord cu acest rezultat.tatal meu a lipsit 2 ore de acasa unde plecase la 3 km. de casa intr-un sat alaturat sa duca ceva unchiului meu ,a stat de vorba cu unchiul meu 20 min.la care a plecat innapoi spre casa fara sa fi consumat nici un fel de bautura alcolica ,doar un pahar cu apa.in drum spre casa a fost a fost vazut de mai multe persoane cu care a si comunicat ,iar aceste persoane sustin ca nu era in stare de ebrietate .cand am sunat la INML MINA MINOVICI pt a cere informatii de cum pot sa fac si unde sa ma adresez pt.refacerea alcolemiei ,mi sa spus ca trebuia sa solicit acest lucru in 15 zile de la data rezultatului primului test deoarece cei de la laboratoarele respective au obligatia pt. a pastra sangele doar 15 zile .cum se face ca nu mi sa adus la cunostiinta de organele de cercetare penale(politie)caci acolo e cazul de de rezultat cad eu puteam si aveam dreptul la o noua reevaluare ?de ce nu mi sa spus ?cei de la INML mi-au comunicat ca fara sange nu se poate repeta analiza si va ramane aa cum a iesit la IML. Ma intreb este corect?cine se face vinovat ?nu credeti ca respectivul sofer si-a aranjat cumva treburile pe toate partile?se mai poate face ceva?nu pot sa las memoria tatalui meu patata.vreau sa i se faca dreptate si sa pot demonstra ca nu a cazut baut si ca altceva a putut sa i se intample .Va multumesc tuturor .
Raport de necropsie
GCC
Va rog sa ma ajutati!Am o mare dilema si nu stiu cum sa-i gasesc raspuns.
Mama mea a decedat in urma unui accident de circulatie. S-a inceput urmarirea ... (vezi toată discuția)