buna zioa asa incepe povestea mea pe data de 28 09 2011 am plecat la munca cu masina personala la intoarcere pe drum am avut o gramada de probleme mecanice cu ia ma rog leam rezolvat ajuns in sat am oprit masina si am baut 4 beri redds precizez ca nu am mincat nimica timpul in care leam baut a fost de 15 minute mai exact am inceput sa beau la ora 22.25 si la ora 22.40 mam suit la volan sa plec acasa din nefericire pentru mine un alt conducator a intrat in mine la ora 22.45 la 200 metri de casa a venit politia am recunoscut ca am baut si nea dat culpa comuna nea dus la sectie sa suflam in alcol test pe la ora 0.20 am suflat si a esit 0.85 ma dus la spital pentru probe biologice prima a iesit 1.35 la ora01.20 si a doa 1.20 dupa o ora .am cerut recalcularea la mina minovici care sa si trimis la data de 2 .02.2012 am platit si bani pentru recalculare intrebarea mea este cit dureaza sa vina rezultatele si daca pot sami fac sperante ca pot veni mai mici va multumesc mai mentionez ca am 31 de ani 1.80 inaltime si 75 kg
Cu siguranta nu ati consumat 4 reds.
In ce priveste recalcularea ,rezultatele vin dupa cateva luni in cel mai fericit caz ,deobicei durata este mai mare.
Puteti sa va faceti sperante sau puteti sa va angajati avocat de pe acum.
intelegem ca nu prea iti da raspunsuri din moment ce cauti pareri pe forum. schimba avocatul pana nu-i prea tarziu. in schimb, felicitari ptr titlu, acum depinde cand te-ai considerat victima, inainte de a te urca baut la volan sau dupa ce ai avut accidentul ? totusi, esti constient ca accidentul a fost ceva nefericit ptr tine, si nu pricep cum s-a produs accidentul ptr ca nu prea ai dat detalii. spui ca politia a dat culpa comuna, cel care te-a lovit nu a respectat o regula de circulatie iar tu erai baut ? ma intreb, daca 2 conducatori auto sunt ambii bauti, unul respecta regulile de circulatie iar celalalt nu, tot culpa comuna se da ?
Luand in considerare varsta, greutatea, nr.de kilograme si orele de consum si prelevare a probelor, noile rezultate se pot incadra la aproximativ: alcool ingerat 110,5 g si alcool ramas 104,18 g. Totusi avand in vedere ca ati consumat 4 beri (am calculat la 500 gr/sticla si 5% concentratie de alcool) timpul de eliminare a alcoolului a crescut si in cele 55 de minute (de la consum la a doua proba) rezultatul a iesit mai mare.
Ascultati-l pe dl. avocat Bicov si angajati un avocat.
va multumesc am loat avocat si el ma invatat sa cer calcul retroactiv zicind ca alcolemia se calculeaza de catre mina minovici cu exactitate la ora cind sa intimplat evenimentul si eu nu cred ca am avut cine stie ce alcol in singe la circa 20 .25 de minute dupa ce am baut 4 beri
~~~~~~~~~~~~~
nu pur si simplu celalalt conducator a intrat in mine defapt sa suit pe mine pentru ca scuza lui a fost ca nu a avut frine mentionez ca a fost cu o platforma de lemne si mai mult mia facut masina zob nu mai am ce alege din ea ce este mai rau e ca am scos bani din banca sa o cumpar si acum platesc rate destul de mari pentu mine 800 lei dar asta e invatare de minte si sper sa invete si alti din ce am patit eu
Permis
Mada1911
Buna seara in seara de 5 februarie 2018 am fost prins la volan băut si am facut si paugube materiale dar s.a rezolvat cu asigurarea
La ora 04.00 am facut ... (vezi toată discuția)