buna zioa asa incepe povestea mea pe data de 28 09 2011 am plecat la munca cu masina personala la intoarcere pe drum am avut o gramada de probleme mecanice cu ia ma rog leam rezolvat ajuns in sat am oprit masina si am baut 4 beri redds precizez ca nu am mincat nimica timpul in care leam baut a fost de 15 minute mai exact am inceput sa beau la ora 22.25 si la ora 22.40 mam suit la volan sa plec acasa din nefericire pentru mine un alt conducator a intrat in mine la ora 22.45 la 200 metri de casa a venit politia am recunoscut ca am baut si nea dat culpa comuna nea dus la sectie sa suflam in alcol test pe la ora 0.20 am suflat si a esit 0.85 ma dus la spital pentru probe biologice prima a iesit 1.35 la ora01.20 si a doa 1.20 dupa o ora .am cerut recalcularea la mina minovici care sa si trimis la data de 2 .02.2012 am platit si bani pentru recalculare intrebarea mea este cit dureaza sa vina rezultatele si daca pot sami fac sperante ca pot veni mai mici va multumesc mai mentionez ca am 31 de ani 1.80 inaltime si 75 kg
Permis
Mada1911
Buna seara in seara de 5 februarie 2018 am fost prins la volan băut si am facut si paugube materiale dar s.a rezolvat cu asigurarea
La ora 04.00 am facut ... (vezi toată discuția)