Buna seara in seara de 5 februarie 2018 am fost prins la volan băut si am facut si paugube materiale dar s.a rezolvat cu asigurarea
La ora 04.00 am facut accidentul la ora 04.10 am fost testat cu aparatul echilotesc cu o alcolemie de 0.58 la ora 04.30 am fost dus la spital pentru recoltare de sânge.
După o săptămână am aflat rezultatul cea ce mi.se pare exagerat de mult 1.60 prima probă iar a doua 1 40
Eu m.am apucat de băut cu o seara inainte la ora 19.00 cu 20 minute inainte am mâncat.
Am băut 0 bere si jumătate la sticla. Apoi o sticla de vin in 2 persoane cu cola si gheata si cola separat si am mâncat si popcorn si alune si un shot mic de tequila cu sare si lamaie iar Apoi o ora nu am mai băut nimic. Apoi iar am băut 2 sticle de vin in 3 persoane
Tot cu cola gheata si cola iar separat. Apoi am mâncat la mcdonald. După o ora am mai băut o bere mica la 0.33. După bere nu am mai băut nimic. Si dupa ultima bere la interval de o oră jumătate respectiv ora 4 cand mi.sa intamplat problemă.
Puteti sa imi spuneti ce ași putea face
Sa fac recalculare sau orice alt ceva
Am nevoie de permis
Am colaborat cu poliția nu am fost tupeist sau alt ceva
Nici nu se observa ca am consumat alcool
Am 86 de kg si 1.78 înăltime si varsta 21 de ani
Nu am antecedente in trecut
Dar mi.se pare exagerat demult cat a fost in sange
Inainte sa mi.se întâmple am fost si doua ture de schimbul 3 si a fost si oboseala la mine. Conteaza asta ?
Va rog sa ma ajutati