avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... termen
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

termen

Buna ziua,am fost in litigiu cu societatea la care lucrez si am castigat ...la mine hotararea a ajuns pe 28.12.2010 la ei a ajuns pe 04.01.2011.Care este ultima zi in care societatea poate face recurs?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 10 Ianuarie 2011
15 ianuarie
17 ianuarie, intrucat 15 ianuarie pica sambata ...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare cristina02 cristina02 Buna ziua,as dori sa va adresez o intrebare.Am avut un proces cu societatea la care lucrez deoarece m-au concediat disciplinar si am castigat ... (vezi toată discuția)
Cum se socotesc zilele pentru un eventual recurs ? cocos144 cocos144 Buna seara ! Am primit redactarea unei hotarari judecatoresti,care are insa posibilitatea unui eventual recurs din partea unei parti, in termen de 15 zile de ... (vezi toată discuția)
Zilele de recurs in instanta sunt calendaristice sau lucratoare? PORA AMALIA PORA AMALIA Buna ziua, Am castigat in instanta dreptul de a-mi radia masina pe care am vandut-o in 2007, dar nu am radiat-o. Paratul poate face recurs in termen de 15 ... (vezi toată discuția)