avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hotarare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hotarare

Buna ziua,as dori sa va adresez o intrebare.Am avut un proces cu societatea la care lucrez deoarece m-au concediat disciplinar si am castigat procesul.Hotararea mi-a ajuns la domiciliu,intrebarea mea este cat timp trebuie sa astept sa fac recurs?10 zile lucratoare sau 10 zile calendaristice?Mentionez ca hotararea a fost expediata pe data de 27.10.2010 si a ajuns la mine pe data de 28.12.2010.Care este ultima zi in care societatea poate face recurs?O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 10:54, 5 Ianuarie 2011
S-a mai raspuns astazi la un mesaj identic. rog urmarti postarile anterioare. 10 zile calendaristice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen cristina02 cristina02 Buna ziua,am fost in litigiu cu societatea la care lucrez si am castigat ...la mine hotararea a ajuns pe 28.12.2010 la ei a ajuns pe 04.01.2011.Care este ... (vezi toată discuția)
Recurs cristina02 cristina02 Buna ziua,am si o intrebare ...am avut un proces cu societatea la care lucrez si am castigat(contestatie decizie de concediere).Daca societatea va face recurs ... (vezi toată discuția)
Recurs proces ioana2525 ioana2525 15 zile pentru recurs la proces inseamna 15 zile lucratoare sau 15 zile calendaristice? Multumesc. (vezi toată discuția)