avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amanare transmitere intampinare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amanare transmitere intampinare

sunt parte intr-un proces. la prima inst. de jud. am avut castig de cauza, dar cealalta parte a adresat recurs. acum mi se solicita intr-un termen foarte scurt sa tranmit intampinare. pot sa solicit amanare transmitere intampinare si care ar fi art. din c.p.c. pentru acest lucru?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 15:52, 10 Ianuarie 2011
Solicitati amanarea judecarii recursului pentru a va putea angaja un aparator-art.156 alin.1 Cod ProcCivila.
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2011
andymaurul, utilizator
multumesc mult de tot, va mai intreb? in proces eu sunt parat, ce parere aveti daca trec art. 118 alin. (3) din cpc?
Puteti folosi si acest temei legal,dar este mai riscant,instanta putand aprecia ca ati avut ragazul necesar pentru a va pregati apararea.
Daca va prezentati la termen,solicitati unul dintre aceste articole,si depuneti cerere scrisa la dosarul cauzei.Este mai bine asa.
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2011
andymaurul, utilizator
indicat ar fi sa solicitati amanarea cauzei pt alte motive decat pt a depune intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare un termen daca n-am avocat masayoshi masayoshi Se poate cere aceasta doar la primul termen sau la orice termen? (vezi toată discuția)
Valabilitate sentinta lotuss lotuss La un recurs,La curtea de Apel,ca intimat, pot in Intimpinare sa invoc exceptia autoritatii de lucru judecat pt o Sentinta data anul trecut ,dar la care n-am ... (vezi toată discuția)
Termen depunere intampinare recurs ContSters58822 ContSters58822 Daca paratul, castigand in fond, nu depune Intampinare la Recurs, dar cere amanare, motivat, care se accepta, primeste si un nou termen pentru Intampinare ... (vezi toată discuția)