avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitate Sentinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitate Sentinta

La un recurs,La curtea de Apel,ca intimat, pot in Intimpinare sa invoc exceptia autoritatii de lucru judecat pt o Sentinta data anul trecut ,dar la care n-am pus timbru judiciar ,etc,,sau este inutilfara timbrari.
Iar acum fiind vacanta ,la Tribunal se fac programari pentru timbrari numai in sept,iar eu am termen de Apel in 2 sept-deci nu mai este timp-
Ce ma sfatuiti ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 13:50, 15 August 2010
Invocati exceptia, si depuneti certificat de grefă privind soluţia pronunţată în
dosarul de la Curtea de Apel.
Solicitati amanarea judecarii cauzei pt.termenul din 2 septembrie pt.a va angaja un aparator in temeiul art 156 Cod proc.civ.
Exceptia autoritatii de lucru juecat se paote invoca in orice faza a procesului,
chiar si in recurs.
Daniel Coman a scris:

Exceptia autoritatii de lucru juecat se paote invoca in orice faza a procesului,
chiar si in recurs.

Da, doar sa faceti dovada sustinerii.
Si varianta mai sus indicata cu amanarea pentru angajare avocat va poate fi utila intrucat veti castiga timpul necesar pentru a va proba sustinerile.
Totusi nu inteleg de ce nu ati invocat pana acum acest lucru...

avocat Claudiu Lascoschi
puteti sa invocati exceptia in intampinare. nu e nevoie de timbru judiciar pt intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu casa de pensii marusca marusca Am urmatoarea intrebare: pe vechiul cod civil procesele cu casele de pensii aveau doua grade de jurisdictie,respectiv fond la tribunal si recursul la curtea de ... (vezi toată discuția)
Intimpinare recurs aser aser Am de facut o intimpinare pentru un proces ajuns la Curtea de Justitie ,la recursul facut de parita.Trebuie sa motivez numai chestiuni legate de Decizia ... (vezi toată discuția)
Noul cpc - raspuns la intampinare Marian_sq Marian_sq buna seara, incerc sa formulez un raspuns la intampinare pentru o ,,mica\'\'amenda de la ITM de 15.000(ce mai este ,,mia\'\' pentru institutii) si nu-mi ... (vezi toată discuția)