buna seara,
incerc sa formulez un raspuns la intampinare pentru o ,,mica''amenda de la ITM de
15.000(ce mai este ,,mia'' pentru institutii) si nu-mi gasesc cuvintele sa o formulez,
va rog nu ma lasati la greu.
va multumesc.
#-o,:frantic::sorry:
incercati folosind cuvintele dvs sa formulati un raspuns la aparile formulate de intimata prin intampinare.nu exista o sanctiune la nedepunerea raspunsului la intampinare asa ca nu sunteti obligat sa o formulati.
Sancţiunea nu poate fi alta decît aceea stabilită pentru nedepunerea întîmpinării: decăderea din dreptul de a mai invoca excepţii în legătură cu susţinerile din întîmpinare ale pîrîtului (intimatului, în acest caz), mai puţin a celor de ordine publică, precum şi decăderea din dreptul de a invoca probe în legătură cu susţinerile din întîmpinare (cu excepţia acelor probe a căror nevoie ar rezulta ulterior, din mersul dezbaterilor)
-este nevoie de răspuns la întâmpinare pt. întâmpinările fiecărei părți introduse în judecată?!
-am (re)primit aceeași întâmpinare *(formulată și redactată identic, doar emitentul și evident semnatarul, diferă), la diferență de 3 zile, deși eu trimisesem între timp răspuns la prima întâmpinare...;
-dacă totuși trebuie însă un „nou” răspuns - pot trimite și eu la rândul meu, același răspuns la întâmpinare a doua oară?!:giggle: