Buna ziua Ma numesc M Rodica mentionez ca in 2008 luna aprilie am cumparat un autoturism marca [EDITAT].Un coleg de la intreprinderea sotului lucrind pe o automaturatoare a intrat in parcarea unde era stationat renault provocindui dauna totala.Asiguratorul mi-a acordat 153 mil iar restul daunei am platit eu ca pagubit suma de 83 mil.M-am judecat in instanta si m-am mai cheltuit inca 29 mil.Am facut executare silita dupa 13 decembrie intrebarea este:IN CAT TIMP IMI VA DA BANII SI CUM SE VA TERMINA:(:hm:
Normal si corect trebuia sa va despagubeasca pentru intreaga suma asigurata scazand valoarea epavei. Va trebui sa va inarmati cu multa rabdare pentru ca nu vreau sa va dezamagesc, dar procesul va dura ceva timp. Pe viitor va sfatuiesc sa apelati la serviciile unui broker de asigurare care sa va reprezinte interesele in relatia cu asiguratorul.
Succes!!!
Daca masina dv era asigurata CASCO ar fi trebuit sa intocmiti dosar de dauna pe polita CASCO si problema era rezolvata pana acum. Asiguratorul dv arma sa recupereze banii de la asiguratorul RCA al vinovatului. Acum va trebui sa incercati o conciliere cu aiguratorul vinovatului cu privire la suma prea mica pt despagubire dar si cu intarzierea la plata si cheltuielile de judecata.
Dauna totala casco
alexa_b
Am avut masina parcata in fata blocului si un alt sofer a facut praf 2 masini, printre care si a mea.Cf service-ului si asiguratorului este dauna totala.Masina ... (vezi toată discuția)
Asigurare casco
booyaka
Buna ziua. Am si eu o problema si poate e cineva care ma poate ajuta . Eu sunt agent de vanzari la o firma de distributie si acum 3 zile am facut un accident ... (vezi toată discuția)