avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reclamatie asistenta sociala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reclamatie asistenta sociala

Daca asistenta sociala nu mi-a depus actele pentru alocotia de nou nascut si trusou desi ma incadram, unde pot depune o reclamatie?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:10, 10 Ianuarie 2011
La conducatorul institutiei unde aceasta isi desfasoara activitatea (banuiesc ca e vorba de primarie, deci reclamatia se va adresa sefului de serviciu/primarului).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contencios administrativ poiata lucian poiata lucian la data aparitiei legii functionarului public , implementarea acesteia d.p.meu.d.v trebuia sa se realizeze tinand cont de : prerogativele puterii publice care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt asistent medical comunitar cu studii de asistent ... michitapepe michitapepe Bună ziua, sunt asistent medical comunitar cu studii de asistent medical generalist cu PL(postliceala) fiind persoana contractuala facand parte din apararul ... (vezi toată discuția)
Post de conducere si anfp abramburicaica abramburicaica Am inteles ca mai nou ANFPul organizeaza examenul pentru posturile de conducere. Intrebarea mea este :pentru postul de sef birou -prin promovare a persoanei ... (vezi toată discuția)