avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... MAJORARE PENSIE ALIMENTARA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

MAJORARE PENSIE ALIMENTARA

Buna ziua ,ma numesc CAMELIA si as dori sa-mi dati un sfat : Am 17 anii iar in cursul anului 2010 l-am actionat in judecata pe tatal meu biologic pentru majorare pensie alimentara,in prima instanta am cistigat la Jud. RESITA stabilind instanta suma de 330 ron lunar,acesta a facut recurs la Trib. CARAS-SEVERIN ,recurs care i-a fost respins,astazi am primit o citatie pe numele mamei mele ca am fost dati in judecata la Jud. filiasi de catre tatal meu cu termen 01.02.2011 pentru reducere pensiei invocind aceleasi motive ca la recurs ramas definitiv la 25.11.2010,respectiv nu este de acord cu suma stabilita de instanta. MAMA mea este plecata din tara ,acesta profitind de acest lucru ,eu nu ma pot deplasa fiind eleva iar tatal meu adoptiv este pensionat de boala .Care sunt modalitatile prin care pot solicita trimiterea dosarului spre judecare la domicilul meu sau pentru a-mi apara dreptul dobindit.mai ales ca acesta este militar lucreaza in jandarmerie ,orasul FILIASI unde are domicililu este un oras mic si el este cunoscut avind relati
Cel mai recent răspuns: silviulica , utilizator 18:01, 10 Ianuarie 2011
Are dreptul sa deschida proces in localitatea de domiciliu.Insa mergeti la o avocata, avocat, si rugati-o sa va fac un inscris prin care cereti stramutare in localitatea dv.
Insa puteti sa va adresati si biroului de autoritate tutelara din primarie.Acestia sunt obligati sa va ajute.
care sunt motivele legale pentru a solicita stramutarea procesului: art.; lege

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor danas34 danas34 Buna ziua am un copil in etate de 17ani dintr-un concubinaj tatal nu sa interesat niciodata de copil.Eu sunt casatorita in Portugalia si vreau sami iau ... (vezi toată discuția)
Sesizare consiliul superior al magistraturii zara89 zara89 Buna seara.As dori sa intreb cum si unde se poate depune o plangere pentru un caz?Avem irevocabil de la cluj iar judecatorul a anulat actele.Va multumesc (vezi toată discuția)
Consultare pavelmita pavelmita bună ziua,aş dorii ca cineva să mă ajute să înţeleg dacă am fost victima sistemului din această ţară care de multe ori îmi este silă că mai ... (vezi toată discuția)