avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CARNETE DE MUNCA PRELUCRATE DAR NESCANATE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CARNETE DE MUNCA PRELUCRATE DAR NESCANATE

Ce se întâmplă dacă am 3 carnete de munca primite de la alte unităţi şcolare, prelucrate dar nescanate? Eu am dus carnetele unităţii noastre în 2009. Nu mi-a venit în minte(am si eu vina ca nu le-am verificat) #-ocă pot sa vină cărţi nescanate dacă a trecut termenul scanării. Eu cum am ştiut tocmai din 2009?:help:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 10 Ianuarie 2011
Trebuie sa le duceti dvs la scanat daca nu v-ati uitat pe ele la data cand vi le-au adus si erati in termenul de predare pentru scanare.

Daca au venit dupa acest termen , atunci ii puteti trimite pe salariati sa le duca la scanat.
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scanarea cartilor de munca andad andad Dupa \"prelucrarea\" cartilor de munca la Casa de Pensii, se mai trimit inca o data in vederea scanarii? Atunci, in ce a constat prelucrarea ? Procedura de ... (vezi toată discuția)
Scanare carnete de munca crai crai Buna ziua, am predat la scanat carnetele de munca prin ITM in 2008 si acum sunt colegi de RU care spun ca mai trebuie predate o data si la Casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Scanare carti munca luna noiembrie 2013 - ajutor ! andgrh andgrh Va salut ! Am o mare problema. Am o mica firma si am aflat intamplator astazi,17 Noi 2013, ca toate cartile de munca ale salariatilor soc. (patru la numar) ... (vezi toată discuția)