Buna ziua, in urma cu cateva luni am facut un abonament la [EDITAT], televiziune si internet, in locuinta pe care o luasem in chirie.
Ulterior a trebuit sa plec de acolo pentru ca proprietarului i s-a scos locuinta la licitatie pentru o datorie la banca.
Acum, am ramas cu abonamentul, am fost la sediu sa-l opresc si mi s-a spus ca nu se poate pentru ca am semnat contractul pe o perioada de 2 ani.
Din cate am inteles a intrat o lege in vigoare care spune ca contractele se pot incheia si inainte de termen. Ce pot face sa nu mai platesc serviciul de care nu ma folosesc?
Multumesc anticipat, Adriana.
Adresati o solicitare scrisa cu privire la rezilierea contractului la rds/rcs in care explicatia situatia relatata.Pe baza raspunsului care trebuie formulat in termen de 30 zile-sa aveti in vedere ca trebuie sa mentionati o adresa de corespondenta-adresati-va ANPC in cazul in care sunteti nemultumit de raspuns.
faceti o cerere prin care solicitati intreruperea serviciului si rezilierea contractului in baza faptului ca ati parasit respectivul imobil. pastrati dovada de comunicare.
de asemenea cititi contractul si analizati clauzele privind rezilierea unilaterala a acestuia, poate exista anumite termene sau proceduri.
In cazul d-voastra se poate vorbi de un caz de forta majora. Furnizorul trebuie sa va accepte solicitarea de intrerupere a contractului, insa d-voastra trebuie sa il continuati in momentul in care aveti o alta locuinta, cu conditia ca furnizorul sa poata livra unde va mutati.
Litigiu rcs rds
Roxana19-81
Buna ziua.
Sunt in litigiu cu Rcs Rds (litigiu inceput cu Canal S) si nu reusesc sa solutionez problema pe cale amiabila, de aceea as avea nevoie de sfatul ... (vezi toată discuția)
Rcs-rds
ContSters209690
buna ziua
am un contract de internet de 6 ani cu rcs-rds.In luna martie 2011 am incheiat un abonament de televiziune.Am vrut sa reziliez contractul de ... (vezi toată discuția)