avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... procura
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

procura

sunt parte vatamata intr un dosar penal problema este ca trebuie sa parasesc tara in februarie pentru ca muncesc in strainatate dar cred ca vom ajunge la inpacarea partilor,daca fac o procura unui membru din familie poate semna inpacarea in locul meu si sa nu se mai ajunga la tribunal, va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:24, 10 Ianuarie 2011
trebuie sa fie o procura speciala in forma autentica. mergeti la notar si se va rezolva.
Puteti sa apelati la un jurist sau avocat care sa va reprezinte in tratative.
Asa cred ca ar fi cel mai corect pentru ca negocierile sa se desfasoare intr-un mod cat mai profesionist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detalii imputernicire - valoare imputernicire facuta de avocat anisia53 anisia53 buna seara ! plec din tara o perioada , si vreau sa -i fac imputernicire fratelui meu sa ma reprezinte in absolut orice problema ... am un vecin care este ... (vezi toată discuția)
Act notarial intocmit in strainatate (procura reprezentare succesiune si incasare despagubiri) DanGheorghe DanGheorghe Bunàziua , as avea o intebare , Am avut nevoie de o imputernicire fàcutà mamei mele ca sà mà reprezinte in un caz de succesiune si incasare ... (vezi toată discuția)
Cum pot să împuternicesc o persoană în românia, din australia? am nevoie de cazierul judiciar owanacristinamuresan owanacristinamuresan Am nevoie de Cazier Judiciar din Romania pentru a aplica pentru viza de resident in Australia. Actual, locuiesc in Australia si vreau sa imputernicesc o ... (vezi toată discuția)