avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executorii judecatoresti pot percepe comisioane?
Discuție deschisă în Executare silită

executorii judecatoresti pot percepe comisioane?

As vrea sa stiu cat este comisionul executorului judecatoresc?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: biroticatm , utilizator 14:24, 11 Ianuarie 2011
biroticatm a scris:

As vrea sa stiu cat este comisionul executorului judecatoresc?
Multumesc!

Va referiti la onorariile percepute de catre executorii judecatoresti?Incercati sa reformulati intrebarea astfel incat, aceasta sa nu fie offtopic!
este vorba de comisionul pe care il incaseaza un executor in cadrul unei executari a unui cont pentru recuperarea unei sume de la un debitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli executare silita VAYA VAYA In urma unei sentinte civile unde am cerut iesirea din indiviziune s-a stabilit ca eu sa platesc o sulta proprietarului minoritar. Imediat acesta a mers la ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc simona35 simona35 Buna ziua.As vrea sa stiu care sunt onorariile executorilor judecatoresti din Iasi si daca imi poate cineva recomanda un excutor. Daca vreau sa ii puna ... (vezi toată discuția)
Cat reprezinta avansul pe care creditorul trebuie sa-l plateasca executorului gheorgheangelica gheorgheangelica Va rog sa-mi spuneti, care este suma pe care creditorul trebuie sa o achite executorului judecatoresc in vederea demararii executarii silite. Este prevazut ... (vezi toată discuția)