avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri plata orelor de interpretariat (traducator)
Discuție deschisă în Traduceri

plata orelor de interpretariat (traducator)

Buna ziua,
am o intrebare: sunt traducator autorizat de Ministerul Justitiei si daca fac interpretariat pentru politia romana, cum pot sa cer sa fiu platita? exista un formular pentru a cere acesti bani!
Multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: DUO-EXPRES Traduceri juridice lb. maghiara , Traducator autorizat 10:42, 23 Ianuarie 2011
Poti incheia un contract de prestari servicii si facturezi conform acestuia.
Exista o prevedere legala pentru plata translatrilor care presteaza servicii la institutiile publice. Plata se face (daca se face) pe baza de factura. Pentru mai multe detalii vezi www.untar.ro. Formular special: contract de prestari servicii si proces verbal, care sunt semnate imediat dupa translatie. Tariful este fix, pe baza legala.
Ultima modificare: Duminică, 23 Ianuarie 2011
DUO-EXPRES Traduceri juridice lb. maghiara, Traducator autorizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate autorizatie traducator geol geol ce valabilitate are autorizatia de traducator emisa de Min Just.? Am autorizatie din 2000 dar nu figurez pe lista traducatorilor autorizati postata pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator- impozit cristhalia85 cristhalia85 Buna, am primit de curand autorizatia de traducator si as dori sa stiu daca dupa ce o inregistrez la tribunal si nu am venituri trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Baza legala efectuare traduceri alinda2 alinda2 Buna ziua. Posed autorizatia de traducator eliberata de Ministerul Justitiei in anul 2000, insa am lucrat in domeniu doar pe baza de contract de munca (adica ... (vezi toată discuția)