avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale refuz eliberare adeverinta primarie.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

refuz eliberare adeverinta primarie.

buna ziua,
Acest subiect in mod cert s-a mai dezbatut, dar revin asupra lui cu speta urmatoare: am nevoie de o adeverinta eliberata de primarie privind valoarea impozitului aferent unui teren, in scopul stabilirii taxei de timbru la judecatorie. La primarie (Sibiu) mi se refuza eliberarea acestei adeverinte pe motiv ca la adresa de domiciliu unde figurez mai apare o persoana cu datorii neachitate. exista temei legal pentru acest refuz, in conditiile in care terenul este pe numele meu iar eu nu am datorii neachitate fata de Primarie?
Cel mai recent răspuns: ovidiu_r , utilizator 12:56, 11 Ianuarie 2011
Nu exista temei legal...cel mai bine ii actionati in Contencios Administrativ ...
e un abuz pt ca nu e datoria dvs. incercati sa rezolvati amiabil, eventual cu seful de serviciu.
daca nu, luati calea instantei
multumesc mult, intre timp am mai primit acelasi raspuns si se pare ca abuzul asta dainuieste de multi ani in Primaria Sibiu. din pacate trebuie sa pierd iar timpul prin instante, tocmai ca sa pot finaliza alt proces care din cauza primariei bate pasul pe loc... multumesc inca o data pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare adeverinta de la registrul agricol! xander123 xander123 Functionarii unei primari refuza dreptul unei batrane la o adeverinta de la registrul agricol motivand faptul ca are restante la impozitul pe casa si teren. ... (vezi toată discuția)
Conditionarea eliberarii unei adeverinte din registru agricol de plata impozitelor locale AFANFANA AFANFANA Poate Primaria sa conditioneze eliberarea unei adeverinte de suprafata teren necesara la APIA de plata impozitului sau taxei pe terenul detinut??? (vezi toată discuția)
Certificat fiscal și adeverință de rol de la primărie. buna ... andreeabs andreeabs Certificat fiscal și adeverință de rol de la Primărie. Buna ziua, sunt în următoarea situație : tatăl meu are pe rol la o Primărie, sa ii zicem ... (vezi toată discuția)