avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Adeverinta recunoastere studii medic stomatolog ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Adeverinta recunoastere studii medic stomatolog conform art.34 din Directiva 2005/36/EC

Stimate Domn/Doamna,
Sant cetatean strain,cu drept de rezidenta in Romania ca membru de familie , am inceput studiile Facultatii de Medicina si Farmacie,Facultatea de Medicina Dentara inainte de 2003. Pe motive intemeiate am fost nevoit sa intrerup studiile pentru o perioada, dupa care cu aprobarea Ministerului Invatamantului dand toate examenele aferente mi-am continuat studiile terminand promotia 2009 cu titlul pe diploma de Licenta Doctor-Medic medicina dentara.
Aplicand la Ministerul Sanatatii in vederea obtinerii certificatului care atesta faptul ca studiile efectuate in Romania sant in conformitate cu Art.34 din Directiva 2005/36/Ec cu mentiune ca adeveverinta imi este necesara pentru inscrierea in colegiul medicilor dentisti din Irlanda,am avut surpriza sa mi se elibereze doar o recomandare in care nu se mentioneaza Art. 34/Directiva2005/Ec, ci doar faptul ca am dreptul de a practica profesia de medic stomatolog
Intrebare:
Am dreptul legal sa obtin un certificat/adeverinta care sa confirme faptul ca studiile efectuate de mine in Romania sant in conformitate cu Art.34/Directiva 2005/36/EC?
Mentionez inca odata ca am absolut toate examenele date si am incheiat studiile promotia 2009.

Raspunsul d-voastra cat mai repede imi este absolut necesar intru-cat au trecut deja 10 luni de zile din momentul in care am aplicat la Minister pentru obtinerea acestui certificat/adeverinta pana in clipa in care mi-a fost eliberat documentul care se pare ca nu-mi este foarte util.
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Libera practica ContSters307991 ContSters307991 Buna ziua, va scriu pe acest forum in speranta ca ma veti ajuta in problemele cu care ma confrunt. Prima ar fi daca am terminat rezidentiatul si nu am promovat ... (vezi toată discuția)
Drept de munca cu adeverinta echivalenta dipomei de licenta universitare??? xamalinda xamalinda Am terminat facultatea de[b] Medicina Dentara [/b]in luna aceasta(septembrie 2008).Pana se elibereaza Diploma(care pote fi eliberata chiar pana in Ianuarie sau ... (vezi toată discuția)
Valabilitate adeverinta de studii zama cristian zama cristian Care este termenul in care expira valabilitatea unei adeverinte de studii, conf.legii invatamantului? In fapt, o persoana care a absolvit in iulie 2009 o ... (vezi toată discuția)