avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... invinuit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

invinuit

sa traim bine aztazi am primit de la politie un raspuns la o plangere
si in raspuns sunt scrise lucruri neadevarate de catre doua comisari si sunt invinuit de ei cu niste lucruri neadevaratesi fara dovada.
vreau sa depun plangere asupra lor sa nu crede ca sunt nebun si accept tot ce scriu ei
ce sa fac?
ce sa scriu in plangerea respectiv?a
Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2011
kollogabor, utilizator
Plangerea ar trebui sa cuprinda datele de identificare ale dvs., date necesare identificarii persoanelor impotriva carora indreptati plangerea, descrierea situatiei de fapt si a motivelor plangerii, cu indicarea, pe cat este posibil, a temeiurilor legale pe care va fundamentati plangerea, institutia ori persoana catre care indreptati plangerea respectiva, data intocmirii si semnatura.
Plangerea trebuie depusa de preferinta la registratura persoanei juridice (inclusiv Politia judeteana, pentru speta dvs., iar o copie a acesteia o pastrati dvs.) cu solicitarea unui nr. de inregistrare si a dovezii inregistrarii.
multumesc atunci la politie nu pot sa dau plangerea numai la judeteana
deci la politie de unde am primit raspunsul pot depune plangerea???
Stati putin.Plangerea ati depus-o dvs. sau altcineva impotriva dvs.? inteleg ca sunteti invinuit, suntei cel urmarit penal?Organele de cercetare s-au autosesizat? explicati pentru a va putea sfatui la obiect .
Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2011
ContSters181996, utilizator
eu sunt urmarit penal si politia m-a trimis o hartie din care se citeste ca sunt vinovat si sunt niste lucruri scrise neadevarate

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie Hristina Stavila Hristina Stavila Buna ziua. Am o intrebare legata de procesul verbal de constatare intocmit de politie in cazul unei tulburari de posesie. Trebuie sa mi se inmaneze o copie a ... (vezi toată discuția)
Speta.documente false utilizate în proces leonida leonida avem doua subiecte A si B, care au in spate o gramada de procese si sunt in divergente de ani de zile, A depune la politie o plangere penala unde il acuza pe B ... (vezi toată discuția)
Acuzatie falsa pentru furt lavi_creata lavi_creata m-am trezit cu politia la usa ca as fi spart masina fostului meu prieten intr-o parcare al unui centru comercial...eu in ziua respectiva fusesem acasa cu ... (vezi toată discuția)