avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... situatii statistica - resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

situatii statistica - resurse umane

care sunt raportatile lunare care tin de compartimentul resurse umane ( formule de calcul pentru ex. media de virsta intr-o societate , timp efectiv lucrat ore /luna , nr. mediu de personal etc )
multumesc
Cel mai recent răspuns: eli10 , utilizator 18:09, 11 Ianuarie 2011
eli10 a scris:

care sunt raportatile lunare care tin de compartimentul resurse umane ( formule de calcul pentru ex. media de virsta intr-o societate , timp efectiv lucrat ore /luna , nr. mediu de personal etc )
multumesc

Raportarile lunare cuprind date care pot interesa conducerea societatii. Nu trebuie sa cuprinda date gen media de versta in societate care nu vad la ce foloseste.....
Pot cuprinde date despre numarul de posturi vacante, numarul si natura abaterilor disciplinare, evaluarile personalului, date cu privire la starea sanatatii salariatilor.........
Daca dati detalii despre obiectul de activitate ( aproximativ) va mai pot da exemple.
Cu privire la timpul efectiv lucrat, acesta se calculeaza :
daca la
nr. ore ce trebuiau lucrate ( ore lucratoare in luna * nr. salariati).......................100%
ore efectiv lucrate ( orele lucrate de salariati)......................................................... X %Cu nr. mediu este si mai complicat se calculeaza adunand zilnic nr. de salariati care au lucrat se face o medie lunara.

multumesc , as fi vrut formule pt fiecare raport care se intocmeste . pt o parte din ele e ok, dar pt unele nu stiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat!numarul mediu de salariati. Valentin_buzau Valentin_buzau Buna ziua! Intocmeam zilele trecute bilantul contabil pe 2010.Si am ajuns la sectiunea numarului mediu de salariati si nu stiu cum sa-l calculez. Ma poate ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare negut_dorina negut_dorina buna ziua ,Am intrat in posesia unui fluturas din luna ianuarie al unui salariat de la o firma constructii montaj.va redactez cum scrie pe fluturas indice ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza numarul mediu de salariati pentru bilant? PopCristi PopCristi Este corect astfel : (nr. ore lucrate in luna + nr. de zile de concediu odihna) / ( zilele lucratoare in luna * 8 ore/zi) ? Multumesc! (vezi toată discuția)