avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata CASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata CASS

Buna ziua,va rog sa ma lamuriti si pe mine in problema "CAS-ului",in ce cazuri trebuie sa platesc acea asigurare de sananate? . Cu ani in urma, nu se stia(sau nu stiam eu),si nimeni nu mi-a spus de plata asig de sanatate ca trebuie, doar de acel impozit de 16%;acum imi spun(cei de la Casa) ca am ceva venituri din 2008...eu pe atunci am facut o perioada asigurari de masini(RCA).Si in acelasi timp eram si angajata cu carte de munca,unde mi s-au platit toate contributiile. Este posibil asa ceva?Si in prezent eu sunt somera...cum voi putea plati sau ...ce dovezi sa am ptr CAS sa nu ma oblige sa platesc...va multumesc f. mult si astept cu nerbadare raspunsul d-voastra.
Monica.

Alte discuții în legătură

Contr asig . sanatate pentru pfi , pfa cotmro cotmro 1.Va rog sa ma lamuriti daca in calitate de PFA( sau mai inainte PFI ) trebuie sa platesc contr. asig . sanatate. mentionez ca sint angajata si la stat , ... (vezi toată discuția)
Retineri din indemnizatia pentru incapacitate temporara de munca larrym larrym Buna seara! puteti sa-mi spuneti ce contributii se opresc din indemn.de conc.medical? si care e baza de calcul pentru somerii aflati in CM? Daca am inteles ... (vezi toată discuția)
Neplata contributiilor ptr. angajati la itm,cas, casa de pensii, somaj,etc. copacelinflorit copacelinflorit Buna ziua, am vrea sa ne lamuriti si sa ne indrumati cum sa aflam daca patronul nostru ne-a inregistrat cartile de munca si daca a platit toate contributiile ... (vezi toată discuția)