avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general FIRMA SUSPENDATA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

FIRMA SUSPENDATA

Buna ziua,
Am o firma suspendata pana in 01.10.2010 si nu am reactivat-o. Pe firma respectiva este cumparata si o masina. Ce se intampla daca nu reactivez firma? Nu stiu ce sa fac..sa ma duc la camera de comert ca sa o reactivez de teama ca o sa am probleme cu masina ..Daca o reactivez acum in ianuarie este prea tarziu? Se reactiveaza automat la expirarea perioadei de suspendare pentru care am optat?
Va rog din suflet un sfat..MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: BISCUTA , utilizator 10:29, 12 Ianuarie 2011
Avand in vedere ca legislatia prevede un termen maxim de suspendare de 3 ani, se intelege ca dupa acesti 3 ani firma revine la stadiul de functiune. Pentru lamuriri exacte referitor la aceste proceduri va sfatuiesc sa va informati la ORC si ANAF si solicitati acolo documente din care sa reiasa stadiul societatii.
Am suspendat-o pe un an , dar nu am posibilitatea materiala sa reincep activitatea asa cum speram. Va multumesc din suflet pentru raspuns..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala suspendata pe termen de 3 ani. consecinte daca ea nu este reactivata. Ioana-S Ioana-S Dupa cum se stie, acum 3 ani a existat o avalansa de suspendari de societati comerciale, datorita aparitiei acelui mult hulit si inutil impozit forfetar. In ... (vezi toată discuția)
Suspendare temporara sau lichidare ? aprov aprov Daca am o firma fara activitate si vreau sa nu mai platesc impozit forfetar stiu ca am doua alternative: a - suspendare temporara (max 3 ani) b - ... (vezi toată discuția)
Firme cu activitate suspendata BICOS BICOS ce trebuie sa faca o soc. com. care a avut activitatea suspendata pe 3 ani, suspendare care inceteaza pe 30.04.2012?se reactiveaza automat, se merge la REg. ... (vezi toată discuția)