avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat energetic-notariat taxe notariale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat energetic-notariat taxe notariale

as dori,daca printre utilizatorii acestui forum exista o persoana care a vandut/cumparat un apartament dupa 01.01.2011 sau un notar care a perfectat un ctr v/c apartament,sa-mi spuna ce a facut in privinta certificatului energetic si daca au scazut taxele notariale fata de 2010?

Alte discuții în legătură

Contract v-c imobil fără certificat de performanță energetică. este acesta un motiv de nulitate? tomyblue tomyblue Buna seara,doresc sa merg la notar impreuna cu concubina mea (suntem impreuna de 14 ani) si sa fac un act de vanzare cu drept de habitat (pt.mine) ,asta ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare cumparare notar marinica71 marinica71 doresc sa achizitionez o casa si as dori sa stiu pasii care trebuiesc urmati la notar.in calitate de cumparator ce acte imi trebuiesc?cand platesc pentru ... (vezi toată discuția)
procedura vanzare apartament marduc marduc Buna ziua ! Ma numesc Marius si as dori sa stiu tot ce trebuie sa fac pentru a vinde apartamentul proprietate personala ! Apartamentul l-am ... (vezi toată discuția)