avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prizonierat in lagar rusesc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prizonierat in lagar rusesc

Buna ziua! bunicul meu a luptat in al 2-lea razboi mondial iar in perioada noiembrie 1942-octombrie 1945 a fost luat prizonier de URSS intr-un lagar...si as vrea sa stiu daca se poate despagubi material facand niste cereri..daca-mi poate raspunde cineva va rog mult!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! bunicul meu a murit intr-un lagar in rusia, in timpul ... Maria Achim Maria Achim Buna seara! Bunicul meu a murit intr-un lagar in Rusia, in timpul celui de-al II-lea razboi mondial. Nu avem nici un act care sa dovedeasca aceasta. Bunica a ... (vezi toată discuția)
Daune morale victima frontieristilor victima frontieristilor buna ziua va rog daca ma puteti lamuri in legatura cu daune morale de care benaficiaza deportatii din baragan nu sint invidios este adevarat ca au trecut ... (vezi toată discuția)
Prizonier de razboi - compensatii materiale Doru D. Doru D. Bunicul meu a fost luat ca prizonier de razboi in 1944 de catre armata rusa. Dupa 4 ani de munca silnica in Siberia a fost eliberat. A decedat in 1986. Doresc ... (vezi toată discuția)