Buna ziua !
As dori sa va intreb daca se poate procura , si de unde , o copie a certificatului de casatorie , eventual legalizata, pe care sa o pot folosi la depunerea divortului.
precizez ca actele au fost luate de sotul meu tocmai pentru a nu da curs acestui demers.
Multumesc anticipat
multumesc pentru promptitudine.
Nu este nici o problema faptul ca certificatul original exista ? u e nici pierdut, nici distrus, pur si simplu sotul meu l-a luata din casa.
La certificatul de casatorie aveti dreptul amandoi.Asa ca mergeti la starea civila si solicitati certificatul pe motiv ca primul a ramas la sotul dvs.de care sunteti despartita in fapt.
Draga mirela nu e nici o problema la tribunal ca nu il ai,eu sunt in divort si tot asa certificatul e la el,dar iam spus judecatoarei ca nu pot sa il iau si atunci a cerut tribunalul o copie la starea civila,eu nu am avut de umblat.Bafta si o stare de spirit cat mai buna,ca stiu ce inseamna.
Hotarare divort
ileana1
stie cineva hotararea de divort definitiva si irevocabila se primeste tot acasa?(pe cea definitiva am primit-o din 15 feb.)Sau de unde se scoate?inteleg ca tb ... (vezi toată discuția)