avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatii complementare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatii complementare

de ce sau sistat complementara si cind se vor da inapoi va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 20:25, 11 Ianuarie 2011
Buna seara !
Criteriile de acordare s-au modificat cu 01.01.2011 prin aparitia legii nr. 277/2010 ... Daca ati beneficiat de alocatie complementara , aveti termen pana la 31.01.2011 sa completati dosarul (cererea noua ) la primarie , ocazie cu care veti vedea daca va mai incadrati in noile conditii de acordare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie monoparentala Deby39 Deby39 AM SI EU O NELAMURIRE,TOCMAI AM AFLAT CA NU SE MAI DA ALOCATIA MONOPARENTALA,EU SUNT VADUVA SI AM BENEFICIAT PANA ACUM DE CEI 60 RON PUTETI SA MA LAMURITI? ... (vezi toată discuția)
Alocatia complementara s-a taiat? nitoi viorel nitoi viorel Buna ziua.Sunt din Gorj.Ieri cand a aduc postasul alocatia ptr. copii a zis ca cea complementara s-a taiat si nimeni nu o mai iaX-(.Cum in lege se spune ... (vezi toată discuția)
Alocatia complementara OANAK OANAK Buna ziua. Am si eu cateva intrebari, si anume: 1. Asistentul maternal beneficiaza de alocatie complementara? 2. Ce demersuri trebuiesc facute pentru a ... (vezi toată discuția)