Pana la data comunicarii incuviintarii executarii silite,executorul judecatoresc poate face demersuri pentru a se informa asupra debitorului,repectiv-directia de impozite si taxe,evidenta persoanelor,ANCPI,etc.Aceste corespondenta a fost efectuata de catre executor pana la data pronuntarii instantei asupra executarii silite.
daca s-a achitat debitul dupa sesizarea executorului jud atunci veti obligata la plata tuturor taxelor si cheltuielilor de executare daca acestea au fost platite (verificati data chitantelor). obtinerea de informatii inaintea obtinerii incuviintarii nu are nici o legatura cu aceste costuri in sensul ca ele s-ar fi achitat catre executor indiferent daca acesta facea aceste demersuri sau nu.
Am inteles ca daca achiti dupa ce creditorul face o cerere la executor trebuie sa achiti toate cheltuielile legate de executare.
Nedumerirea este de ce in conditiile in care eu am achitat creditorului,creditorul nu a instiintat executorul de primirea banilor si s-au continuat demersurile executarii ce a presupus si costuri.
Pe acestea datorita faptului ca sunt incluse in procesul verbal de executare trebuie sa le mai achit?
La o asociatie de proprietari , am o hotarare definitiva impotriva unui rau-platnic(legalizata). Trebuie sa fac iar cerere pentru executare silita la tribunal, sau pot merge la un executor? MULTUMESC !!!
La o asociatie de proprietari , am o hotarare definitiva impotriva unui rau-platnic(legalizata). Trebuie sa fac iar cerere pentru executare silita la tribunal, sau pot merge la un executor? MULTUMESC !!!
Mergeti la un executor pentru inceperea executarii silite impotriva debitorului (rau-platnic).